Pipa za tuš/kad z gibljivim izlivom in vgrajenim preklopnikom je sodobna in funkcionalna rešitev, ki združuje udobje in enostavnost uporabe. Ta inovativna pipa je oblikovana posebej za prhanje in vključuje gibljiv izliv s funkcijo preklopa, ki omogoča preprosto preklapljanje med različnimi načini prhanja. Ponuja vsestransko in praktično rešitev za vašo kopalnico.

Glavne značilnosti:

  1. Eleganten dizajn: Pipa je oblikovana z estetskimi poudarki, ki se prilegajo sodobnim kopalniškim prostorom. Njena privlačna zasnova dopolnjuje videz vaše kopalnice.
  2. Gibljiv izliv z vgrajenim preklopnikom: Omogoča vam hitro preklapljanje med ročnim tušom in izlivom.
  3. Trajnostni materiali: Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo odpornost proti koroziji in dolgotrajno vzdržljivost. To pripomore k trajnosti in zmanjšanju potrebe po rednem vzdrževanju.
  4. Enostavna montaža: Pipo je zasnovana s preprosto montažo, kar omogoča hitro namestitev.

Pipa za tuš/kad z vgrajenim preklopnikom in gibljivim izlivom predstavlja popolno kombinacijo funkcionalnosti, prilagodljivosti in elegantnega dizajna, ki bo nedvomno obogatila vašo kopalniško izkušnjo in olajšala vsakodnevno uporabo.

Ta sodobna pipa je idealna izbira za tiste, ki si želijo udobja in praktičnosti v svojem vsakdanjem kopalniškem ritualu.

https://www.prosan.si/si/p/pipa-za-kopalno-kad-ali-prho-prosan-ocean-lux/

 

Schließen
Anmelden
Schließen
Warenkorb (0)

Es befinden sich keine Produkte im Warenkorb. Es befinden sich keine Produkte im Warenkorb.