O tem

Naša zgodba

Vemo, da radi uživate v vodi, zato Prosan oblikuje vodno opremo, da jo boste lahko kar najbolje izkoristili. Voda pripada vsem nam, mi vam kvečjemu pomagamo uživati. Zasnovan tako, da je inovativen in profesionalen z visokokakovostnimi in najbolj vzdržljivimi materiali.

S pomočjo naprednega znanja, najsodobnejše tehnologije in tesnega sodelovanja s partnerji podjetje prilagaja rešitve, ki s svojo kakovostjo in dolgotrajnim obstojem služijo in skrbijo za uporabnika in okolje. Zato se podjetje zavzema za iskanje naprednih rešitev, ki v vseh pogledih presegajo pričakovanja.

Prosan je majhno, inovativno in ambiciozno podjetje, ki ustvarja inovativne (patentirane) rešitve na področju kopalniške in kuhinjske opreme.

Predvajaj video

Navdihnjena z vodo oblikovana z ljubeznijo.

Ko voda rezlja naše izdelke, ustvarjamo in oblikujemo vaše trenutke sprostitve v vaši kopalnici.

Naše kopalnice so prostor, kjer voda prihaja skupaj z umetnostjo bivanja. V vodi najdemo vse vidike obstoja in navdiha za svojo kopalniško opremo.

Voda in izkušnje rezljajo naše izdelke.

Ideje za kopalnico in kuhinjo

V vaši kopalnici oblikujemo in ustvarjamo vaše trenutke sprostitve.

Za vaš naslednji projekt imamo nekaj odličnih idej za kopalnice in kuhinje. Z veseljem vam ponujamo najboljše nasvete in trike za ustvarjanje ali vzdrževanje vaše čudovite kopalnice in kuhinje.

Naši partnerji

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov.

Vrnitev v trgovino