O tem

Naša zgodba

Veselimo se vaše ljubezni do vode, zato pri Prosanu oblikujemo vodno opremo, ki bo vaše izkušnje še izboljšala. Prepričani smo, da je voda darilo za vse nas, zato se zavezujemo, da vam bomo pomagali maksimalno uživati v njej. Naša oprema je oblikovana tako, da je inovativna, profesionalna in izdelana iz kakovostnih in vzdržljivih materialov.

S pomočjo naprednega znanja, najsodobnejše tehnologije in tesnega sodelovanja s partnerji podjetje prilagaja rešitve, ki s svojo kakovostjo in dolgotrajnim obstojem služijo in skrbijo za uporabnika in okolje. Zato se podjetje zavzema za iskanje naprednih rešitev, ki v vseh pogledih presegajo pričakovanja.

Prosan je majhno, a izjemno inovativno in ambiciozno podjetje, ki ustvarja revolucionarne (patentirane) rešitve na področju kopalniške in kuhinjske opreme.

Predvajaj video

Navdihnjena z vodo oblikovana z ljubeznijo.

Ko voda rezlja naše izdelke, ustvarjamo in oblikujemo vaše trenutke sprostitve v vaši kopalnici.

Naše kopalnice so prostor, kjer voda prihaja skupaj z umetnostjo bivanja. V vodi najdemo vse vidike obstoja in navdiha za svojo kopalniško opremo.

Voda in izkušnje rezljajo naše izdelke.

Ideje za kopalnico in kuhinjo

V vaši kopalnici oblikujemo in ustvarjamo vaše trenutke sprostitve.

Za vaš naslednji projekt imamo nekaj odličnih idej za kopalnice in kuhinje. Z veseljem vam ponujamo najboljše nasvete in trike za ustvarjanje ali vzdrževanje vaše čudovite kopalnice in kuhinje.

Naši partnerji

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.