Kaj vsebuje ženska kopalnica po meri?

 

 

Vsi se spominjamo, ko so bile naše kopalnice samo soba v naši hiši ali stanovanju, ki je bila uporabljena za nujne higienske potrebe. Takrat se nismo veliko obremenjevali s tem, koliko estetsko izgleda soba ali pa je bila dovolj opremljena, da smo v njej preživeli več kot 10 do 15 minut.

Dandanes to nekoč najosnovnejše mesto v hiši postaja, zlasti za ženske, majhna wellness oaza in pobeg od vsakdanjega stresa.

Preprosta, lepa, funkcionalna kopalnica

Ko gre za kopalnico, so sanje vsake ženske, da imajo funkcionalen, okusno okrašen prostor z dovolj prostora za vse potrebe in je na koncu enostaven za vzdrževanje in čiščenje.

Zato ni težko verjeti, da je kopalnica najpogosteje okrašena ali prenovljena soba v skoraj vsakem domu.

Zakaj je tako?

Za nekatere ljudi gre zgolj za estetiko, želijo lepo urejeno kopalnico, ki je prijetna na pogled, ne le ljudem, ki jo uporabljajo vsak dan, ampak tudi občasnim gostom. Za druge je razlog drugačen: okusno urejena kopalnica pogosto dvigne ceno nepremičnin na trgu.

V čem je slaba stran lepe kopalnice? Potrebno je veliko potrpljenja, da ga kustrirate in okrasite, vendar če se osredotočite na končni rezultat, boste zmanjšali stres, ki ga imate med postopkom, in trdo delo se vam na koncu izplača.

 

Pomembno je, da imate kopalnico, ki vas vsako jutro nasmeji v ogledalu. “

 

Vsekakor funkcionalna in okusno urejena kopalnica prinaša več prednosti kot slabosti.

Popolnoma urejena kopalnica

Ne glede na to, ali želite kopalnico preurediti ali pospraviti, je najbolj pomembno, kako jo uredite. Ključna je dobra organizacija na začetku tega postopka: izbira ustreznega pohištva, ki bo ravno ustrezalo prostoru in postalo vaša prihodnja popolna kopalnica.

Običajno je vsaka kopalnica prostorsko drugačna, zato bi morali na začetku sprejeti pomembne odločitve, na primer »kopel, prha ali oboje«.

Zato je priporočljivo razmišljati v bližnji prihodnosti, vsaj kakšno desetletje prej, saj kopalnica ni soba, ki jo letno prenavljate. Poiščite idealno rešitev, ki ustreza vam. Če nimate možnosti imeti obojega, razmislite, ali imate raje več: dolge kopeli in sproščujoče seje ob svečah ali 10-minutne prhe, ki sperejo vsakodnevne težave in stres.

Pri dekoriranju kopalnice se ženskam zdijo zelo pomembne tri stvari:

  • Ploščice
  • Razsvetljava
  • Faucets

Kopalniške ploščice: klasične ali trendovske

Pri dekoriranju kopalnice izbira ploščic pride na sam začetek. Nobena skrivnost ni, da vsaka ženska sanja, da bi manj časa namenila čiščenju doma, zato je logično, da izbere ploščice, ki jih je lažje vzdrževati.

Ženske se pri izbiri ploščic običajno odločijo za klasičen dizajn, ki nikoli ne “izide iz mode”, včasih pa je treba razmišljati nenavadno. Izberite nekaj iz široke palete različnih modelov, oblik in barv, zaradi česar bo vaše malo svetišče personalizirano in unikatno.

Ne glede na slog, ki ga na koncu izberete, smo vam na voljo. V naši široki ponudbi boste našli vse, kar potrebujete za oblikovanje sanjske kopalnice.

Good lighting is key

Ključ vsake dobro organizirane kopalnice je razsvetljava. Dobra osvetlitev je zelo pomembna, še pomembneje pa je, da poiščemo mesto za postavitev ogledala in umivalnika. Osvetlitev je bistvenega pomena zaradi dveh stvari: popolnega mesta za ličenje in nego ter svetlejše kopalnice, ki prinaša zračnost in večji videz.

Izbira kopalniške pipe ni enostavna

Popoln kopalniški dekor išče veliko namenskih izbir podrobnosti, zato ne naredite kardinalne napake, če izberete napačno pipo. Pipe dajejo edinstven izraz, ne glede na to, ali se odločite za sodoben dizajn ali retro slog.

Pri izbiri pip izberite materiale, ki jih je enostavno vzdrževati in ki lahko zmanjšajo porabo vode. Visokotlačne pipe za umivalnik ali kad dajo svež videz, saj so preproste in vsak prostor naredijo dodelanega.

Vse navedene vrste pip (mešalnikov) najdete v naši bogati ponudbi: povezava

Za ljubitelje tuš kabin z nekoliko bolj elegantnim slogom vsekakor priporočamo tuš kabine.

Kopalniški tuš sistemi

Kopalnice imajo različne tipe tuš sistemov. Izberete lahko “deževno prho” z rožo za prho nad glavo ali prho s klasično prho “showerhead”.

Tuš plošče so poleg tega, da so estetsko prijetne, tudi zelo funkcionalne. Pipe lahko izberete po svojih željah, poleg tega pa ima vsak dodaten masažni curek, ki bo poskrbel za tolažbo vsake prhe.

Čeprav vsaka ženska sanja o lastni kopalnici, jo najverjetneje deli z možem in otroki. Zato je najboljša možnost pipa termostatski mešalnik z vodnim toplotnim zamaškom. Idealen je za gospodinjstvo z otroki, saj sami izberete raven toplote vode in poskrbite, da vaši otroci ne bodo naključno opečeni.

 

“Ko domišljija postane resničnost”

 

Zdaj se zavedate, da skoraj vsaka podrobnost šteje za popolno kopalnico. Od dobre osvetlitve, kakovostnih pip, ploščic, ki jih je enostavno vzdrževati, pohištva z dovolj prostora za shranjevanje, do prostornega ogledala, brez katerega ne gre nobena ženska.

Od dolgočasne in nepomembne sobe od začetka zgodbe do wellness oaze miru, kjer vsak dan stres izgine v dolgih kopelih ali prhah – vodili smo vas skozi ta vodnik za dekoracijo kopalnice.

Morda niti ne razumemo pomena kopalnice, vendar je to edino mesto v vsakem gospodinjstvu, kjer se dnevi začnejo in končajo.

Za lažjo organizacijo in srečen konec skupaj z nami uredite svojo popolno kopalnico.

 

Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Voziček je prazen V Košarici ni izdelkov.

Prosan

Profesionalna sanitarna opremaValuta
Jezik