Ustvariti majhno kopalnico po željah za vsakogar je vedno velik izziv! V tem blogu vam ponujamo koristne ideje in trike, kako narediti svojo kopalnico bolj prostorno in organizirano.

Uporabi steklo

Steklo vedno pomaga vizualno razširiti vsak prostor, zato bo ustvarilo tudi iluzijo prostorne kopalnice. Ne pozabite postaviti kozarca na steno, ki je nasproti vaših pip.

Stenske enote

Predlagamo, da kopalnico opremite s stenskimi WC školjkami in bideji. Poleg tega je modularno pohištvo, pritrjeno na steno, idealno za shranjevanje, zaradi svojega brezhibnega, gladkega videza. Na voljo v širokem razponu višin, širin, globin in možnosti, lahko ustvarite in osebno oblikujete delno pohištvo po meri, ki se popolnoma prilega vaši kopalnici.

Ploščice

Ploščice lahko naredijo razliko! Poleg tega, da pokažejo kakovost in gladek dizajn, lahko ploščice pripomorejo, da je kopalnica videti večja in prostornejša. Najboljši trik je uporaba enakih ploščic za tla in stene: to bo vizualno razširilo vašo kopalnico.

Dodajte barve

Nekatere barve lahko pripomorejo k temu, da je prostor videti optično večji. Vedno priporočamo uporabo bele barve, včasih pa lahko temnejše barve poudarijo detajle in naredijo vašo kopalnico videti vizualno večjo.

Naj bo preprosto

Obstaja eno pravilo oblikovalca: naj bo čim bolj preprosto. Oblikujte svojo kopalnico tako, da bo preprosta z mehkimi, naravnimi odtenki. Izberite pohištvo in dodatke s čistimi linijami in poskrbite, da bo prostor čim bolj čist, da ustvarite občutek širšega prostora.

Kopel ali tuš

Za manjše kopalnice vedno priporočamo tuš, saj prihrani veliko prostora za ostalo pohištvo in aparate. Prav tako bo stekleni tuš poskrbel, da bo vaša kopalnica videti bolj prostorna. Obstaja veliko nasvetov, kako narediti svojo majhno kopalnico videti večjo in prostornejšo. Za projektiranje in načrtovanje kopalnice se obrnite na Prosanove strokovnjake.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.