V podjetju Prosan d.o.o. smo v okviru projekta PROSAN – E-POSLOVANJE 2020  izvedli usposabljanje na temo Novi modeli in orodja za izvoz (prodaja, marketing, nastop na novih trgih).

Cilj usposabljanja zaposlenih je predstaviti  neomejene možnosti inovativnosti, možnosti sodelovanja pri ključnih procesih dela v organizaciji, možnosti vpogleda v kanale komuniciranj ter kaj prinašajo digitalni marketing in internet stvari, kakšen je spletni potrošnik, kaj za podjetje pomenijo podatki, ki jih na poti komuniciranja s strankami in poslovnimi partnerji v sklopu elektronskega poslovanja lahko preberemo.               

Več o operaciji:

S projektom PROSAN – E-POSLOVANJE 2020 želimo zagotoviti uspešno poslovanje na mednardonem in regionalnem tržišču ter z inovativnimi rešitvami ter sodobno uporabniško izkušnjo zagotoviti uspešne načine poslovanja z obstoječimi in novimi strankami. Načrtovana rešitev bo zajemala izdelavo in implementacijo naprednih spletno-vsebinskih rešitev za učinkovito nastopanje in poslovanje na ciljnih tržiščih.   Operacijo PROSAN2020 v okviru Javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 E-POSLOVANJE 2019-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (EUR 29.960,00).

Zaradi izvedenih ukrepov bomo lažje dostopali do tujih trgov, saj bomo naše vsebine približali uporabnikom iz drugih držav članic EU ter tretjih držav.  Zaradi digitalizacije poslovanja nam bo olajšan prodor na tuje trge, zaposleni bodo pridobili nove kompetence, vse skupaj s cilje povečanja konkurenčnosti na globalnem trgu.

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.